Cazare

DESESTI

Pensiunea La Marie de La Răscruce se găseşte în mijlocul tradiţionalismului maramureşean, fiind o construcţie nouă cu interioare moderne, care va satisface dorinţele oricărui turist aflat în cautare de confort şi relaxare. Bineînţeles, de aici nu lipsesc nici elementele tradiţionale care pot fi întâlnite în exteriorul şi interiorul pensiunii. Pâine de casă, sarmale, cârnaţi, plăcinte, mamăligă, platouri ţăraneşti, horincă sunt câteva dintre bunatăţile tradiţionale cu care veţi fi serviţi la Pensiunea La Marie de La Răscruce. Preparatele sunt în majoritate pregătite cu produse din gospodaria proprie. Gazdele oferă turiştilor posibilitatea de a se îmbraca şi fotografia în costumele tradiţionale maramureşene. Pensiunea are o capacitate de cazare de 4 camere, 2 camere cu 2 paturi şi 2 camere cu pat matrimonial fiecare cu baie proprie. Oaspeţii beneficiază de apă caldă, tv, cablu, telefon, încalzire centrală, parcare, grătar.

Tot în comuna Deseşti se află Pensiunea Irina şi Hotel Igniş.

GIULESTI

Pensiunea Demy’S Family din Giuleşti pune la dispoziţia turiştilor 6 locuri de cazare în 3 camere duble.

Pensiunea Casa Codrea din Giuleşti vă oferă 3 camere cu un total de 6 locuri, loc de parcare, TV ,  baie cu duş, frigider / minibar şi terasă.

Pensiunea ‘’La bunica’’ se află în inima judeţului Maramureş în comuna Giuleşti, sat Berbeşti. Vă pune la dispoziţie camere de două persoane sau cu pat matrimonial, living, terasă, curte, parcare, teren de tenis, loc de joacă pentru copii şi  bucătărie la dispoziţia turiştilor. Dintre activităţile ce se pot desfăşura amintim: pescuit, cules plante medicinale şi fructe de pădure, drumeţii.